26 Ağustos 2011 Cuma

Spermlere Sitem

Şu seksi bedenim, tüm benliğiyle doğmayacak çocuklar üretmeye kasmak yerine, sperme harcadığı proteini azcık zorladığım kaslara gönderseymiş, şimdiye italyan aygırı olurmuşum. Günde 300 milyon sperm üretirmiş bir erkek bedeni. Bir de üreme hücresi olduğu için, beslenmeden uzun süre dayanabilmesinin ve yumurtaya girebilmek için güçlü olmasının gerektiğini düşünürsek, bu iribaşlar dağ gibi protein kullanıyor olmalı anacım. Kim istemez ki günde 300 milyon yeni kas hücresi üretilsin kollarda, göğüslerde, yada karında... Keşke bi yolunu bulabilsek de hayatımıza bir dişi girinceye kadar şu aşırı üretimi durdurabilsek. Hem telef oluyo yavrucaklar boşu boşuna, hem de vücudumuzdaki güzelim proteinler boşa gidiyor. Doktorlar! Bi çaresini bulun!

Bir de erkeğin başına ne geliyorsa şu gereksiz sperm üretiminden geliyor zaten. Yok efendim ıslak uyanmalar, kız görünce heyecanlanmalar, evde yalnız kalınca cozutmalar, düz duvara tırmanmalar... Sosyal hayatımızın içine ediyor arkadaş bu veletler... Sanki birlikte olduğumuz kadınlar önümüzde olmadıklarımız arkamızda yaşıyoruz. Yeter artık, bölünüp durmayın ulen!

Eğer Türkiye'de varsa ve para falan veriyorlarsa bir sperm bankasına yatırım yapmak fikrindeyim. Bakarsınız para kazanırım da internetten protein tozu sipariş eder, kaybettiğim toprakları geri alırım. Var mı lan öyle bişey? Bilip de söylemeyen aha böyle(o) olsun!

İçinizden ne iğrenç yazı lan bu falan diyosunuz değil mi? Sizin de amınıza koyim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder